Schedule

Schedule



View Exhibitor Showcase Floorplan   View Participating Exhibitors   What Is the Tech Empowerment Lab?
 Wednesday, May 29
12:00 PM - 5:00 PM Registration Open Room 144
1:00 PM - 4:00 PM Preconference Sessions more
1:00 PM - 5:00 PM Exhibitor Move In Concourse & Prefunction
 Thursday, May 30
8:00 AM - 9:00 AM Java + Connections Concourse & Prefunction
8:00 AM - 4:30 PM Registration Open Room 144
8:00 AM - 6:00 PM ASAE Research Foundation Impact Campaign Fundraiser Concourse & Prefunction
9:00 AM - 10:30 AM Main Stage: Keynote "Building Brand Loyalty in Bits and Bytes" and Gold Circle Awards Room 146
10:45 AM - 11:30 AM Learning Labs (45 Minutes) more
10:45 AM - 12:15 PM Deep Dive Learning Lab (90 Minutes) more
11:45 AM - 12:15 PM Express Learning Labs (30 Minutes) more
11:45 AM - 12:15 PM Tech Empowerment Lab more
12:15 PM - 1:45 PM Networking Lunch with Exhibitors Concourse & Prefunction
1:15 PM - 1:45 PM Tech Empowerment Lab more
1:45 PM - 2:30 PM Learning Labs (45 Minutes) more
1:45 PM - 3:15 PM Deep Dive Learning Lab (90 Minutes) more
2:45 PM - 3:30 PM Learning Labs (45 Minutes) more
3:45 PM - 4:30 PM Learning Labs (45 Minutes) more
4:45 PM - 6:00 PM Networking Reception in Conjunction with the ASAE Research Foundation Concourse & Prefunction
 Friday, May 31
8:00 AM - 9:00 AM Java + Connections
8:00 AM - 4:15 PM Registration Open Room 144
9:00 AM - 10:00 AM Main Stage: Keynote "Harness Generative AI Like ChatGPT for Enhanced Performance" and Gold Circle Overall Excellence Winner Room 146
10:15 AM - 11:00 AM Learning Labs (45 Minutes) more
10:15 AM - 11:45 AM Deep Dive Learning Lab (90 Minutes) more
11:15 AM - 11:45 AM Express Learning Labs (30 Minutes) more
11:15 AM - 11:46 AM Tech Empowerment Lab more
11:45 AM - 1:30 PM Networking Lunch with Exhibitors Concourse & Prefunction
12:45 PM - 1:15 PM Tech Empowerment Lab more
1:30 PM - 2:15 PM Learning Labs (45 Minutes) more
2:15 PM - 3:00 PM Networking Time Concourse & Prefunction
3:00 PM - 3:45 PM Learning Labs (45 Minutes) more
3:00 PM - 4:30 PM Deep Dive Learning Lab (90 Minutes) more
3:30 PM - 4:30 PM Exhibitor Move Out Concourse & Prefunction

additional fee(Separate registration fee required.)


View Exhibitor Showcase Floorplan   View Participating Exhibitors

Back to Top